Earthly delights : economies and cultures of food in Ottoman and Danubian Europe, c. 1500-1900
by
Angela Jianu (Volume Editor); Violeta Barbu (Volume Editor)
500 Years Ottoman Cuisine
by
Marianna Yerasimos
Haydi sofraya : mutfak penceresinden Osmanlı tarihi
by
Amy Singer
Osmanlı Saray Mutfağı (1453-1650)
by
Arif Bilgin
Sultan Sofraları. 15. ve 16. Yüzyılda Osmanlı Saray Mutfağı
by
Stefanos Yerasimos
Yemekte Tarih Var Yemek Kültürü ve Tarihçiliği
Soframız nur, hanemiz mamur : Osmanlı maddi kültüründe yemek ve barınak
by
Suraiya Faroqhi
Alaturka ve alafranga yeni yemek kitabı 1907
by
Ohan Aşçıyan
Çokkültürlü İstanbul mutfağı : Rumlar, Ermeniler, Museviler, Türkler yemek kültürleri, tanıklıklar ve tarifler
by
İlhan Eksen
Kapadokya Lezzeti; Kapadokyalı Rumların Yemek Kültürü
by
Sula Bozis
Hünkar Beğendi : 700 yıllık mutfak kültürü
by
Nihal Kadıoğlu Çevik
Koç University Suna Kıraç Library
Rumelifeneri Yolu, 34450, Sarıyer-İstanbul
T:+90-212 338 13 18
libinformation@ku.edu.tr