 Earthly delights : economies and cultures of food in Ottoman and Danubian Europe, c. 1500-1900
        
                    
                by
            
        
        
            Angela Jianu (Volume Editor); Violeta Barbu (Volume Editor)
                    
        
            Earthly delights : economies and cultures of food in Ottoman and Danubian Europe, c. 1500-1900
        
                    
                by
            
        
        
            Angela Jianu (Volume Editor); Violeta Barbu (Volume Editor)
        
                    
        
                
                            
        
        
                     500 Years Ottoman Cuisine
        
                    
                by
            
        
        
            Marianna Yerasimos
                    
        
            500 Years Ottoman Cuisine
        
                    
                by
            
        
        
            Marianna Yerasimos
        
                    
        
                
                            
        
        
                     Haydi sofraya : mutfak penceresinden Osmanlı tarihi
        
                    
                by
            
        
        
            Amy Singer
                    
        
            Haydi sofraya : mutfak penceresinden Osmanlı tarihi
        
                    
                by
            
        
        
            Amy Singer
        
                    
        
                
                            
        
        
                     Osmanlı Saray Mutfağı (1453-1650)
        
                    
                by
            
        
        
            Arif Bilgin
                    
        
            Osmanlı Saray Mutfağı (1453-1650)
        
                    
                by
            
        
        
            Arif Bilgin
        
                    
        
                
                            
        
        
                     Sultan Sofraları. 15. ve 16. Yüzyılda Osmanlı Saray Mutfağı
        
                    
                by
            
        
        
            Stefanos Yerasimos
                    
        
            Sultan Sofraları. 15. ve 16. Yüzyılda Osmanlı Saray Mutfağı
        
                    
                by
            
        
        
            Stefanos Yerasimos
        
                    
        
                
                            
        
        
                     Mutfaktarih : yemeğin politik serüvenleri
        
                    
                by
            
        
        
            Burak Onaran
                    
        
            Mutfaktarih : yemeğin politik serüvenleri
        
                    
                by
            
        
        
            Burak Onaran
        
                    
        
                
                            
        
        
                     Yemekte Tarih Var Yemek Kültürü ve Tarihçiliği
                    
        
            Yemekte Tarih Var Yemek Kültürü ve Tarihçiliği
        
        
        
            
        
                    
        
                
                            
        
        
                     Soframız nur, hanemiz mamur : Osmanlı maddi kültüründe yemek ve barınak
        
                    
                by
            
        
        
            Suraiya Faroqhi
                    
        
            Soframız nur, hanemiz mamur : Osmanlı maddi kültüründe yemek ve barınak
        
                    
                by
            
        
        
            Suraiya Faroqhi
        
                    
        
                
                            
        
        
                     Alaturka ve alafranga yeni yemek kitabı 1907
        
                    
                by
            
        
        
            Ohan Aşçıyan
                    
        
            Alaturka ve alafranga yeni yemek kitabı 1907
        
                    
                by
            
        
        
            Ohan Aşçıyan
        
                    
        
                
                            
        
        
                     Çokkültürlü İstanbul mutfağı : Rumlar, Ermeniler, Museviler, Türkler yemek kültürleri, tanıklıklar ve tarifler
        
                    
                by
            
        
        
            İlhan Eksen
                    
        
            Çokkültürlü İstanbul mutfağı : Rumlar, Ermeniler, Museviler, Türkler yemek kültürleri, tanıklıklar ve tarifler
        
                    
                by
            
        
        
            İlhan Eksen
        
                    
        
                
                            
        
        
                     Kapadokya Lezzeti; Kapadokyalı Rumların Yemek Kültürü
        
                    
                by
            
        
        
            Sula Bozis
                    
        
            Kapadokya Lezzeti; Kapadokyalı Rumların Yemek Kültürü
        
                    
                by
            
        
        
            Sula Bozis
        
                    
        
                
                            
        
        
                     Hünkar Beğendi : 700 yıllık mutfak kültürü
        
                    
                by
            
        
        
            Nihal Kadıoğlu Çevik
                    
        
            Hünkar Beğendi : 700 yıllık mutfak kültürü
        
                    
                by
            
        
        
            Nihal Kadıoğlu Çevik
        
                    
        
                
                            
        
        
                    
                    Koç University Suna Kıraç Library
                    Rumelifeneri Yolu, 34450, Sarıyer-İstanbul 
                    T:+90-212 338 13 18 
                    libinformation@ku.edu.tr