Kariyer Fuarı 2022

Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi tarafından 58. Kütüphane Haftası'nda yapılması planlanan "Kariyer Fuarı 2022" etkinliğine ilişkin konu rehberidir. Rehberde, etkinliğe dair tüm ayrıntılar bulunmaktadır.

Kariyer Fuarı 2022 Kazanımları

Kariyer Fuarı 2022 katılımcıları, alanında uzman ve tecrübeli Bilgi ve Belge Yönetimi mezunları ile bir araya gelerek farklı sektörler hakkında bilgi sahibi olabileceklerdir. Etkinlikten edinilecek bilgiler, çalışmak istenilen alana lişkin fikir verme, kariyer planlaması yapma ve geleceğe yönelik hedefler belirleme konularında yardımcı olacaktır.

Fuar, aynı zamanda öğretim hayatı devam eden, mezun olmuş ya da henüz kariyer basamaklarının başında olan kişiler için oluşturacağı kariyer bilinci ile mesleki farkındalığınızın artmasına da katkı sağlayacaktır.

Kariyer Fuarı'na katılan öğrenci ve genç meslektaşlarımıza bir katılım belgesi verilecektir.