Kariyer Fuarı 2022

Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi tarafından 58. Kütüphane Haftası'nda yapılması planlanan "Kariyer Fuarı 2022" etkinliğine ilişkin konu rehberidir. Rehberde, etkinliğe dair tüm ayrıntılar bulunmaktadır.

Etkinliğe Kimler Katılabilir?

Kariyer Fuarı 2022, özellikle Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü öğrencilerine ve mezunlarına yönelik, davetli konuşmacıların tecrübelerini paylaşabilecekleri bir etklinlik olarak planlanmıştır. Aynı zamanda meslek hayatlarına yeni başlamış kişiler de kariyer planları için yol gösterici olacağını düşündüğümüz Kariyer Fuarı 2022'ye katılabilirler.

Üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan tüm öğrenciler üniversite ve sınıf farkı gözetilmeksizin etkinliğimize davetlidir.