Kütüphane Elçisi Programı / The Student Ambassadors Programme

Bu rehberde Kütüphane Elçileri neler yapar, kimler başvurmalı gibi konular üzerinde durulmuştur. / In this libguide we explained what Student Ambassadors do and who should apply to the programme.

Yeni dönem başvuruları başladı!! / Applications for the new semester has just begun!!

Kütüphane Elçisi Programı'na dahil olmak isteyen sevgili öğrencilerimiz,

Başvuru formlarınızı ekli CV ile birlikte Ebru Çinar’a (ebcinar@ku.edu.tr) gönderebilirsiniz.

Bilgilendirme Oturumları:

6 Ekim, saat 12:30

7 Ekim, saat 15:00

***

Students who are interested in the Student Ambassador Program please send your application form to

Ebru Çinar (ebcinar@ku.edu.tr) and do not forget to attach your CV.

Info sessions:

6th of Ocotber at 12:30

7th of October at 15:00

Başvurularınızı 7 Ekim 2021 tarihine kadar yapabilirsiniz. / You can apply to the program until October 7th, 2021.