Skip to Main Content
   
               

Job Shadowing (1 günlük staj!)

Bu rehber ile Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi Job Shadowing Programı hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir ve başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz. Program Kütüphane haftası kapsamında, 29 Mart 2019 tarihinde yapılacaktır.

Job Shadowing İzlenimleri -I

Job Shadowing İzlenimleri - I

Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi'nde Bir Gün: Job Shadowing İzlenimleri - I Suna Kıraç Kütüphanesi olarak 30 Mart 2018 tarihinde 7 Bilgi-Belge Yönetimi Bölümü öğrencisini kütüphanenin farklı pozisyonlarında yer alan 7 kütüphanecisi ile eşleştirerek Job Shadowing/İşbaşında Eğitim programı gerçekleştirdik. Mesleğimiz açısından ilk olma özelliği taşıyan bu programı "bir işin gerçekten neye benzediğini ve sizin için...

Job Shadowing- I

Job Shadowing İzlenimleri -II

Job Shadowing İzlenimleri - II

Suna Kıraç Kütüphanesi ve üç birim kütüphanesinde, 55. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Job Shadowing Programının ikincisi yapıldı. Bu sene Suna Kıraç Kütüphanesi, ANAMED Kütüphanesi ve Sağlık Bilimleri Kütüphanesi'nin yanında VEKAM Kütüphanesi de programa dahil oldu. Yapılan duyurular sonrasında programa farklı üniversitelerde Bilgi ve Belge Yönetimi bölüm öğrencisi olan 110 kişi başvurdu.