Job Shadowing (1 günlük staj!)

Bu rehber ile Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi Job Shadowing Programı hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir ve başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz. Program Kütüphane haftası kapsamında, 29 Mart 2019 tarihinde yapılacaktır.

Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi

Ulaşım

Programa kabul edilen yedi öğrenci Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi Merkez Kütüphanesi'nde deneyim kazanma şansına sahip olacaktır. Öğrenciler Hacıosman Metro durağından minibüse veya otobüse binerek kampüse gelebilirler.

Öğrencilerin üçü Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi'nin birim kütüphaneleri olan Sağlık Bilimleri Kütüphanesi, ANAMED Kütüphanesi ve VEKAM Kütüphanesi'nde deneyim kazanma şansına sahip olacaktır.

Birim kütüphanelerine kabul edilen öğrencilere birimlere nasıl ulaşım sağlayacaklarına dair özel olarak bilgi verilecektir.