Skip to Main Content
   
               

ANAMED Library Summer 2017 Renovation Project / ANAMED Kütüphanesi Yaz 2017 Yenileme Projesi

About Library Renovation Project / Kütüphane Yenileme Projesi Hakkında

                                                                                                      
 
Sevgili ANAMED ve NIT Kütüphaneleri Kullanıcıları,

Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi (ANAMED) Kütüphanesi 3 Ağustos 2017 günü saat 17.00'dan itibaren geçici fakat belirsiz bir süre için kapalı olacaktır. Bu sırada ANAMED Kütüphanesi kullanıcılarına çok daha zengin kaynaklar sunmak üzere yenilenecek, önemli bir dönüşümden geçecektir. ANAMED Kütüphanesi'nin kapalı olduğu süre içinde, Merkez Han'da bulunan Hollanda Araştırma Enstitüsü (NIT) Kütüphanesi'nden haftaiçi günleri 9.00 - 18.00 saatleri arasında faydalanabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Kütüphane mekânımız  açıldığında İstanbul’un en önemli tarih araştırma merkezlerinden biri olan Türkiye'de Amerikan İlmî Araştırmalar Enstitüsü (ARIT-İstanbul) ve daha önce de Merkez Han’da bulunan ama şimdi açık raf sistemine geçen Türk Eskiçağ Bilimleri Enstitüsü (TEBE) kütüphanelerini de ağırlıyor olacak. 


Kütüphanemizin kapalı olmasından ve inşaat gürültüsünden kaynaklanacak geçici rahatsızlık için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
 
Dear Users of the ANAMED and NIT Libraries,

Please note that Koç University Research Center for Anatolian Civilizations (ANAMED) Library will be closed from 5 p.m. on August 3, 2017 onwards for a temporary but indefinite period. During this time, the ANAMED Library will undergo several important changes and will be renewed in order to provide much richer sources to its users. While the ANAMED Library is closed, you can use the Netherlands Institute in Turkey Library, which is also located in Merkez Han, on weekdays between 9.00 a.m. and 6 p.m. When our library opens, it will began to host two new libraries: that of one of the most important historical research centers in Istanbul, American Research Institute in Turkey (ARIT-Istanbul), and of Turkish Institute for Prehistoria (TEBE), which had already been located at Merkez Han, but now turned into an open library. 

Apologies for the temporary inconvenience caused by our closure and the noise that will come from the construction, and thank you for your understanding.
 


İstiklal Cad. No: 181 Merkez Han
Beyoğlu İstanbul
https://anamed.ku.edu.tr/

Facebook | Twitter | YouTube | Instagram