Skip to Main Content
   
               

Suna Kıraç Kütüphanesi Yaz 2013 Renovasyon Projesi: Kompakt Raf Kurulumu

Suna Kıraç kütüphanesi Raf ve Okuma alanlarının yeniden düzenlenmesi projesi tanıtım rehberi

Yaz Dönemi Ödünç Kitap Alma Hakları

Basılı kitap koleksiyonu büyük ölçüde yer değiştireceği için raflara erişim sınırlandırılacaktır. Bu durumun etkisini azaltmak adına alınan tedbirler şöyledir:

1.       Yaz dolaşım uygulaması her zamankinden erken ve 13 Mayıs’ta başlatılmış ve alınan kitapların iade tarihi tam zamanlı öğretim üyeleri hariç (bu gruba mensup kullanıcılarımız 1 yıl süre ile ödünç almaya devam edeceklerdir) 27 Eylül olacak şekilde ayarlamalar yapılmıştır. Ayrıca ödünç alınacak yayın sayılarında da kullanıcılara esneklik sağlanacaktır (Lisans Öğrencileri için 30 kitap). Yaz aylarına yönelik kitap gereksinimlerinizi öncelikle belirlemeniz ve 10 Haziran öncesinde ödünç almanızı önemle rica ederiz.

2.       17 Haziran sonrası oluşan kitap ihtiyaçlarında Kampuslar Arası Ödünç Yayın İstek Formu kullanılarak istekte bulunulabilir. İsteğin iletilmesini takip eden en geç 24 saat içinde kitap raftan görevli kütüphaneci tarafından bulunarak kullanıcıya iletilmek üzere Rezerv Masasına bırakılacaktır. Kullanıcı e-posta yolu ile bilgilendirilecektir.

Ödünç Yayın İsteği

Rafların kapalı olduğu süre boyunca ödünç almak istediğiniz yayınlara ait isteklerinizi aşağıda yer alan form üzerinden yapabilirsiniz. İstek yaptığınız kitapları Rezerve Masasından alabilirsiniz.

Kampuslararası Ödünç Yayın İstek formu