Job Shadowing (1 günlük staj!)

Bu rehber ile Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi Job Shadowing Programı hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir ve başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz. Program Kütüphane haftası kapsamında, 29 Mart 2019 tarihinde yapılacaktır.

Başvuru Süreci

Programa Başvuru Süreci

Öğrencilerin “Job Shadowing Öğrenci Başvuru Formu‘nu doldurmaları gerekir. Formda öğrencilerden kişisel bilgileri, eğitim bilgileri ve bu bilgilerin yanında ilgi alanları ile ilgili bilgiler talep edilir. (Başvurudan kaynaklı alanın dolması sebebiyle, ikincil bir alan daha kendilerinden istenecektir).

Böylece öğrencilerin çalışmaya ilgi duydukları alanlar belirlenir ve programa uygun görülen başvuru sahipleri kütüphanenin onlara göre en uygun bölümündeki ilgili kişiye atanırlar.

Programa son başvuru tarihi: 13 Mart 2020